ZABITA EKİPLERİNDEN SÜPERMARKE...

ZABITA EKİPLERİNDEN SÜPERMARKETLERDE DENETİM

8 Ekim 2024

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçemiz genelindeki süpermarketlerde kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi. Halk sağlığını koruma ve vatandaşların güvenli alışveriş yapmalarını sağlama amacıyla yapılan bu denetimlerde, gıda ürünlerinin son kullanma tarihleri, fiyatları ve hijyen koşulları titizlikle incelendi.

Denetim kapsamında market raflarındaki ürünlerin son kullanma tarihleri kontrol edilerek, ürün fiyatlarının reyon etiketiyle kasada uyumlu olup olmadığı da denetlendi. Hijyen koşullarına da büyük önem veren zabıta ekiplerimiz, depolama ve satış alanlarının temizlik standartlarına uygun olup olmadığını kontrol etti.

Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Galip Özel, bu tür denetimlerin düzenli olarak sürdürüleceği ve kurallara uymayan işletmelere gerekli yaptırımların uygulanacağı vurguladı.