Sırma Mahallemizin Minik Temsi...

Sırma Mahallemizin Minik Temsilcilerinden Belediye Başkanımıza Anlamlı Ziyaret

2 Eylül 2024

Sırma Mahallemizin minik temsilcileri, Belediye Başkanımızı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkanımız, çocuklarla samimi bir sohbet gerçekleştirerek onların sorularını yanıtladı ve geleceğe dair hayallerini dinledi. Çocukların neşesi, Belediye binasına adeta bayram havası getirdi.

Ziyaretin en heyecan verici anlarından biri, çocukların Başkanımızın makam koltuğuna oturma fırsatı bulması oldu. Bu an, çocuklar için unutulmaz bir deneyim yaşattı.

Ziyaretin sonunda Başkanımız, çocuklara çeşitli hediyeler vererek bu anlamlı günü daha da özel kıldı. Ziyaret, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu. Başkanımız, Atatürk'ün "Çocuklar, milletin geleceğidir." sözünü hatırlatarak, geleceğin teminatı olan çocuklarımızın her zaman yanında olduklarını belirtti.

Bozdoğan Belediyesi olarak, çocuklarımızın her alanda gelişimlerini desteklemeye ve onlara daha güzel bir gelecek sunmaya devam edeceğiz.