ARAMA
Bozdoğan Belediyesi

SEL SONRASI EKİPLERİMİZDEN YOĞ...

Geri

SEL SONRASI EKİPLERİMİZDEN YOĞUN ÇALIŞMA

5 Temmuz 2024

İlçemiz genelinde etkili olan sağanak yağış bazı mahallelerimizde sel baskınlarına neden olurken, ekiplerimiz sabahın ilk ışıklarıyla birlikte temizlik çalışmalarına başladı.


Belediyemiz, su taşkınlarının ardından hızlı bir şekilde harekete geçerek, ilçe genelinde temizlik ve onarım çalışmalarını başlattı. Sel olayı sonrası biriken çamur ve molozlar ekiplerimiz tarafından temizlenerek, trafik akışının normale dönmesini sağlandı. Ayrıca, selin etkilediği mahallelerde su tahliyesi ve çamur temizliği çalışmaları da titizlikle yürütüldü.


Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Galip Özel yaptığı açıklamada, “Dün yaşanan yoğun yağışların ardından meydana gelen sel baskınlarının yarattığı olumsuz etkileri en kısa sürede gidermek için tüm ekiplerimizle geceden beri sahadayız. İlk andan itibaren desteklerini esirgemeyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Özlem Çerçioğlu, Nazilli Belediye Başkanımız Sn. Ertuğrul Tetik, DSİ, Karayolları ve AFAD ekiplerimize teşekkür ederim. Vatandaşlarımızın mağduriyetini en aza indirmek için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” dedi.