Sel Felaketi Sonrası Belediyem...

Sel Felaketi Sonrası Belediyemizden Yoğun Çalışma

13 Temmuz 2024

Bugün yağan sağanak yağış sonrası ilçemiz Haydere, Amasya, Sırma, Akseki, Konaklı, Dömen ve Yeşil Yenice mahallelerimizde meydana gelen sel felaketi sonrası Belediye personellerimiz mesai mefhumu gözetmeksizin 7/24 çalışma esası ile zarar gören bölgelerde yaraları sarmaya devam ediyor.

Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Galip Özel, sel felaketinden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerini iletti ve Belediye ekiplerinin fedakâr çalışanlarına teşekkür etti.

Başkan Özel,  “Bu zor günlerde vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm ekiplerimizle birlikte afetin izlerini en kısa sürede silebilmek için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” dedi.

Sel felaketi sonrası ekiplerimiz,vatandaşların acil ihtiyaçlarının karşılanması için de yoğun bir çaba sarf etti.  Bölgedeki tüm kaynaklar seferber edilerek, mağdur olan vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi ve yaşam koşullarının normale dönmesi için tüm imkanlar kullanıldı.