Madran Memba Sularının Gele...

Madran Memba Sularının Geleceğini Planlıyoruz

3 Mayıs 2024

Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Galip Özel, Madran Memba Suları İşletmemizin Türkiye genelindeki değerli bayileri ile bir araya gelerek ürünlerinin daha geniş kitlelere ulaştırılmasını ve hizmet kalitesinin artırılmasını amaçlayan bir toplantı düzenledi. Toplantıda, modern teknolojiler kullanılarak Madran Dağı'ndan elde edilen doğal kaynak suyunun işlenmesi süreci ile ilgili ayrıntılar paylaşıldı ve bayilerden gelen öneri ve talepler değerlendirildi.

Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Galip Özel, toplantıya katılan bayilere hitaben yaptığı konuşmada, "İlçemizin simgesi haline gelen Madran Memba Sularının başarısı, siz kıymetli bayilerimizin özverisi ve desteği ile mümkündür. Sizlerden gelen öneri ve talepleri dikkate alarak hizmet kalitemizi daha da yükseltmek için çalışmalara başladık." dedi.

Toplantıya katılarak iş birliğini güçlendiren ve önerilerini paylaşan tüm bayilere teşekkür eden Başkan Özel, dayanışmanın önemini vurgulayıp, yeni projelerin ve iş birliği fırsatlarının önümüzdeki dönemde artarak devam edeceğini belirtti.

Bayilerin de aktif katılımıyla gerçekleşen bu buluşmada, Bozdoğan Belediyesi Madran Memba Suları İşletmesi'nin ülke genelinde tanınırlığını artırmak ve müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak için izlenecek stratejiler üzerinde duruldu.