ARAMA
Bozdoğan Belediyesi

KEMER BARAJI VE ARAPAPIŞTI KAN...

Geri

KEMER BARAJI VE ARAPAPIŞTI KANYONU YOLLARIMIZ ÇİÇEK GİBİ 

28 Mayıs 2024

Belediyemize bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Kemer Barajı yolunda gerçekleştirdikleri bakım-onarım çalışmaları ile sürüş güvenliği ve erişilebilirliğini hedefliyor. 

 

Bozdoğan’ımızın doğal güzelliklerinden Arapapıştı Kanyonu’na bağlanan yolda, Başkanımız Sn. Mustafa Galip Özel’in talimatlarıyla ekiplerimiz vatandaşlarımızın daha güvenli ve konforlu bir yolculuk yapmaları için bakım onarım çalışmaları gerçekleştirdi. 

 

Yolun düzgün bir zemin ve işaretlemelere sahip olması için bozulan asfalt yollarda yenileme, yol kenarlarının ve banketlerin temizlenmesi gibi işlemler gerçekleştirilirken, yerli ve yabancı yüzlerce turistimizin kullandığı yolun daha güvenli ve göze hitap etmesi için çalışmalar gerçekleştiriliyor. 

 

Büyükşehir Belediyesi ve Bozdoğan Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü yol çalışmasında gece gündüz çalışan ekiplerimize teşekkür eden belediye başkanımız Sn. Mustafa Galip Özel, “Gözbebeğimiz Arapapıştı Kanyonu ile Kemer Barajımıza yılda yüzlerce turist gelerek keyifli zamanlarını buralarda geçiyor. Vatandaşlarımızın daha güvenilir ve keyifli bir yolculuk geçirmesi için belediyemize bağlı ekiplerimiz ummalı bir çalışma sergileyerek güzel bir iş ortaya çıkardı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile birlikte Çiçek gibi bir Bozdoğan için canla başla çalışmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.