İlçemizde Yol Bakım ve Onarım...

İlçemizde Yol Bakım ve Onarım Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

8 Ağustos 2024

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçemiz genelinde alt yapı çalışmaları nedeniyle deforme olan yolları yeniden eski haline kavuşturmak için büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. Modern şehircilik anlayışıyla hareket eden ekiplerimiz, vatandaşlarımızın daha konforlu ve güvenli bir ulaşım deneyimi yaşamaları için gece gündüz demeden mesai harcıyor.

Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, bozulan sokak ve caddelerde detaylı stabilize çalışmaları gerçekleştiriliyor.Stabilize çalışmalarının ardından, zarar gören bölgelerde titizlikle tamirat işlemleri yapılıyor.

Yol bakım ve onarım çalışmalarımız, ilçemizin her köşesine eşit hizmet götürme anlayışımızın bir parçası olarak devam edecek. Siz değerli vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak ve daha modern bir kent inşa etmek için var gücümüzle çalışıyoruz.