İlçemizde Kuvvetli Sağanak Yağ...

İlçemizde Kuvvetli Sağanak Yağış Sonrası Belediye Ekiplerimiz Seferber Oldu

1 Eylül 2024
İlçemizde akşam saatlerinden itibaren etkili olan kuvvetli sağanak yağışlar, göllenme, taşkın ve su baskınlarına neden olurken Belediye ekiplerimiz, yaşanan olumsuzluklara anında müdahale edebilmek için seferber oldu.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Alhisar Mahallemizde sağanak yağışların ardından meydana gelen sel ve toprak kayması nedeniyle yol açma ve temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ayrıca, Olukbaşı Mahallemizde ve Amasya Mahallemiz Cımbılaz mevkiinde etkili olan yağışların ardından gerekli düzenleme çalışmaları devam etmektedir.

Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Galip Özel, sağanak yağış nedeniyle ekiplerimizin sahada olduğunu ve vatandaşların mağduriyetlerinin önleneceğini belirtti.