İlçemizde 23 Nisan Ulusal Egem...

İlçemizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı!

23 Nisan 2024

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Küçük hanımlar, küçük beyler; sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız" sözüne bağlı kalarak, çocuklarımızın bu bayramda ne kadar değerli olduğunu ve geleceğin ışığı olduklarını bir kez daha hatırladık.
İlçe Stadyumu'ndaki kutlamalarda, çocuklarımızın coşkusu ve enerjisi, hepimize ilham verici anlar yaşattı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu bayram, bizlere ulusal egemenlik ve özgürlüğün önemini hatırlatmaya devam ediyor.
Bozdoğan Belediyesi olarak, Gazi Mustafa Atatürk'ün mirasına sadık kalarak, çocuklarımızın geleceğini aydınlatma ve ulusal değerleri yaşatma taahhüdümüzü sürdürüyoruz.

Bozdoğan Belediyesi olarak, çocuklarımızın geleceğine ışık tutmaya devam edeceğiz.