ARAMA
Bozdoğan Belediyesi

GENÇLERİMİZE MÜJDE! DRAG PİSTİ...

Geri

GENÇLERİMİZE MÜJDE! DRAG PİSTİ İÇİN START VERİLDİ

29 Mayıs 2024

Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Galip Özel, seçim döneminde açıklamış olduğu "Drag Yarış Pisti ve aktivite alanı projesi" için düğmeye bastı.


Yediden yetmişe herkesin mutlu olduğu bir Bozdoğan için her şeyi düşünüp projelerin sıralı şekilde gerçekleşeceğini belirten belediye başkanımız Sn. Mustafa Galip Özel, bu kapsamda oto sporlarının yapılabileceği drift alanı için gerekli çalışmaların başlatıldığını müjdeledi. 


Çevre il ve ilçelerden yoğun bir şekilde ziyaret edip, yarışlara katılabileceği ve bölgede ilk olacak pist için gerekli bağlantıların kurulduğunu dile getiren Başkanımız Sn. Mustafa Galip Özel, “Gençlerin güvenli şekilde drift, drag ve pist yarışları yapabilecekleri tesis projemiz için gerekli girişimlerimizi yaptık. İlerleyen günlerde altyapı çalışmaları için bir ekip gelerek incelemelerde bulunacak. Bozdoğanlı gençlerimizin büyük özlem duyduğu otomobil sporları aktivite alanı ve drag pisti projemiz gençlerimiz ve yarışçılarımız için en kısa sürede hazır olacak. 


Belediyeciliğin sadece rutin hizmetlerden ibaret olmadığını, hem üretimin hem de spor ve eğlencenin önemli olduğunun da farkındayız. Drag pistimiz çok yakında Bozdoğanlı gençlerimizin hizmetinde olacak, kimse endişelenmesin” dedi.