EKİPLERİMİZDEN TAM KADRO SEL M...

EKİPLERİMİZDEN TAM KADRO SEL MESAİSİ

4 Temmuz 2024

Bozdoğan’da yaşanan şiddetli sağanak yağış sonrası meydana gelen sel baskınlarının ilçemizde hayatı olumsuz etkilememesi için belediye ekiplerimiz canla başla çalışarak vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak ve oluşan zararı en aza indirmek için büyük bir gayret gösterdi.

Ekiplerimiz, yağışın başlamasıyla birlikte hızlıca harekete geçerek kritik bölgelerde önlem aldı. Sel sularının tahliyesi, tıkanan rögarların açılması ve hasar gören yolların onarımı gibi birçok önemli müdahale başarıyla gerçekleştirildi. Özverili çalışmalar sayesinde, birçok vatandaşımızın ev ve işyerlerinin daha fazla zarar görmesi engellendi.

Belediye ekiplerimiz, selden etkilenen mahallelerdeki ihtiyaçları hızla tespit edip gerekli yardımları ulaştırdı.
Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Galip Özel, ekiplerimizle birlikte sahaya inerek tüm çalışmaları yakından gözlemledi. Belediyemiz, bu tür olağanüstü durumlarla mücadele etmek için her zaman hazır olduğunu bir kez daha kanıtladı.