EKİPLERİMİZDEN DÜZENLİ ÇÖP KON...

EKİPLERİMİZDEN DÜZENLİ ÇÖP KONTEYNERİ TEMİZLİĞİ

10 Ekim 2024

Belediye ekiplerimiz, şehrin temizliği ve halk sağlığını koruma amacıyla çöp konteynerlerini düzenli olarak temizleyip dezenfekte etmeye devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, dezenfekte aracı ile şehrin dört bir yanındaki konteynerlerde hijyen çalışmalarını sürdürüyor.

İlçemizin temizliğini ve hijyenini en üst seviyede tutmak için ekiplerimiz yirmi dört saat esasıyla çalışmalarına devam ederek kötü kokuların önlenmesi ve zararlı bakterilerin yayılmasının engellenmesi hedefliyor.

Ekiplerimiz, mahalle mahalle gezerek konteyner yıkama aracı ile çöp konteynerlerini basınçlı ve ilaçlı suyla yıkayarak, kötü koku ve mikroplardan arındırırken, Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Galip Özel yaptığı açıklamada, “Bozdoğanımızın çağdaş kent kimliğine uygun şekilde, sahip olduğu tüm güzelliklerle gelişimini sağlarken, insan ve çevre sağlığını koruma yönündeki hassasiyeti her çalışmamızda gözetiyoruz. Şehrimizin temizliği ve halkımızın sağlığı bizim önceliğimizdir.” ifadelerini kullandı.