ARAMA
Bozdoğan Belediyesi

EKİPLERİMİZ SELİN İZLERİNİ SİL...

Geri

EKİPLERİMİZ SELİN İZLERİNİ SİLMEK İÇİN SEFERBER OLDU

5 Temmuz 2024

Ekiplerimiz dün akşam saatlerinde etkili olan yağış sonrası oluşan selin izlerini silmek için seferber oldu.


Yaşanan sel felaketini ile birlikte ekiplerini seferber eden Bozdoğan Belediyesi ve Aydın büyükşehir Belediyesi ekipleri yaşanan afet sonrası zarar gören mahallelerde bozulan yollarla birlikte çamur dolan noktaları temizlemeye devam ediyor.


Yağmurun başladığı andan itibaren ekipleri seferber ettiklerini belirten Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Galip Özel,  "Böylesi kısa zamanda ve ani bastıran yağış karşısında acil durum planına geçtik ve tüm ekiplerimizi koordineli bir şekilde afet yaşanan noktalara sevk ettik. İlçemiz genelinde yaşanan afetten 4 mahallemiz büyük zarar gördü. Çok şükür can kaybımız yok. Tüm ekiplerimiz dün geceden beri sahada temizlik çalışmalarını sürdürüyor” dedi.


Başkan Özel, dün ilçede yaşanan sel felaketinde gösterdikleri büyük özveri nedeniyle Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerine, Nazilli Belediyesi ekiplerine, DSİ, Karayolları ekiplerine, AFAD, UMKE, belediye personeline ve vatandaşlara gösterdikleri özveri ve dayanışmadan dolayı teşekkür etti.


Bugün tekrar afet bölgesine giderek gerekli inceleme ve tespitlerde bulunan Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Galip Özel, "Hep birlikte el ele vererek bu zor günlerin üstesinden geleceğimize inancım tam. Birlikte daha güçlü ve dayanıklı olacağız" diyerek sözlerini tamamladı.