Ekiplerimiz İlçe Jandarma Komu...

Ekiplerimiz İlçe Jandarma Komutanlığı Bahçesinde Temizlik ve Bakım Çalışmaları Gerçekleştirdi

16 Eylül 2024

İlçemizde kamu kurumlarının çevre düzenlemelerine katkıda bulunmak amacıyla, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz İlçe Jandarma Komutanlığı bahçesinde kapsamlı bir temizlik ve ot biçme çalışması gerçekleştirdi.

Yapılan çalışmalar kapsamında, Jandarma komutanlığı bahçesinde biriken yabani otlar biçilerek, ağaç dipleri temizlendi.

Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Galip Özel, çevre temizliğinin önemine vurgu yaparak, “İlçemizin her köşesinde, vatandaşlarımızın ve kurumlarımızın ortak kullanım alanlarının temiz ve düzenli olmasına büyük önem veriyoruz. Bu çerçevede, İlçe Jandarma Komutanlığı bahçesinde gerçekleştirdiğimiz ot biçme ve temizlik çalışmalarımızı tamamladık.” dedi.