Çöp Konteynerleri Dezenfeksiyo...

Çöp Konteynerleri Dezenfeksiyon Çalışmalarımız Devam Ediyor

25 Nisan 2024

Bozdoğan Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizin yoğun çalışmalarıyla çöp konteynerlerinde dezenfeksiyon çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu çalışmalar, çöp konteynerlerinden kaynaklanan kirliliği, kötü kokuları ve bakterileri önlemek amacıyla yürütüyoruz.

Temizlik İşleri Müdürlüğümüz, ilçe genelindeki çöp konteynerlerini düzenli olarak temizlemekte ve dezenfekte etmektedir. Bu sayede vatandaşlarımızın sağlığını korumak, çevreyi temiz tutmak ve kötü kokuların yayılmasını önlemeyi hedefliyoruz.

Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Galip Özel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Halkımızın sağlığı ve çevre temizliği bizim için son derece önemlidir. Bu nedenle çöp konteynırlarının düzenli olarak ilaçlanması ve temizlenmesi, ilçemizin temizlik standartlarını yükseltmek adına atılan önemli adımlardan biri. Çiçek gibi bir Bozdoğan için canla başla çalışmaya devam ediyoruz” dedi.