BOZDOĞAN'IMIZ GÜZELLEŞİYOR

BOZDOĞAN'IMIZ GÜZELLEŞİYOR

11 Haziran 2204

Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Galip Özel'in talimatlarıyla Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemiz genelinde kireçleme çalışmaları başlattı.

Özellikle yaz aylarının gelmesiyle birlikte artan sinek ve böcek gibi faktörlerle mücadelede ilaçlama çalışmalarımızın yanında yine bu tür haşerelerin giderilmesinde  büyük etkisi olan kireçleme işlemi ekiplerimiz tarafından şehrin dört bir yanında itinayla yapılıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan başkanımız Sn. Mustafa Galip Özel, "Vatandaşlarımızın özellikle yaz aylarında böcek ve sineklerden çektiği sıkıntıları gidermek amacıyla yaptığımız ilaçlama çalışmalarının yanında gerçekleştirdiğimiz kireçleme çalışması da bu dertten kurtulmamızda büyük oranda etkili olacak. Ekiplerimizle birlikte sürekli sahadayız. İlçemizin çiçek gibi bir görünüme kavuşması için canla başla çalışıyoruz" sözlerini kaydetti.