Bozdoğan'da Gaziler Günü Kutla...

Bozdoğan'da Gaziler Günü Kutlandı

19 Eylül 2024

19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında Bozdoğan’da düzenlenen kutlama programına Bozdoğan Kaymakamımız Sayın Fahrettin Fazıl ATA, Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Savaş MAMMACI, gazilerimiz ve ilçe protokol üyeleri katıldı.

Törende, vatanımız için canlarını ortaya koyarak fedakârca hizmet eden gazilerimize minnettarlık dilekleri sunuldu. Gazilerimizin milletimiz ve devletimiz için taşıdığı önemin bir kez daha altı çizildi. Gazilerimizin kıymetli hatıraları yad edilirken, onlara olan vefa borcumuz bir kez daha ifade edildi.

Bozdoğan Belediyesi olarak, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan uğruna mücadele eden tüm gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.