Bozdoğan'da Fırınlarda Kapsaml...

Bozdoğan'da Fırınlarda Kapsamlı Denetim: Zabıta Ekiplerimizden Güvenlik ve Hijyen Kontrolü

24 Eylül 2024

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde fırınlarda kapsamlı denetimler gerçekleştirmiştir. Bu denetimlerde, ekmek ve unlu mamullerin sağlıklı ve hijyenik koşullarda üretildiğini temin etmek amacıyla işletmelerin temizlik standartları, çalışanların kişisel hijyen kurallarına uyumu ve ürünlerin saklama koşulları titizlikle incelenmiştir. Aynı zamanda, satışa sunulan ürünlerin gramaj denetimleri yapılmış ve belirlenen standartlara uygunluğu kontrol edilmiştir.

Bozdoğan Belediyesi olarak, halkımızın sağlığını koruma sorumluluğumuzun bilinciyle, bu tür denetimlerin aralıksız devam edeceğini kamuoyuna saygıyla duyururuz. Vatandaşlarımızın güvenle tüketebileceği, hijyenik ve sağlıklı ürünlerin üretilmesi için denetim çalışmalarımız devam edecektir.