Bozdoğan Belediyesi’nden Gençl...

Bozdoğan Belediyesi’nden Gençlere YKS Tercihinde Danışmanlık Hizmeti

25 Temmuz 2024

Bozdoğan Belediyesi, Yüksek Öğretim Kurumu Sınavı'nda (YKS) başarılı olup üniversitede okumaya hak kazanan gençler için önemli bir hizmet sunuyor. Doğru tercih yapabilmeleri amacıyla, Eğitim Uzmanı Cihat Şener eşliğinde bugün bir toplantı düzenlendi.

Toplantıda, gençler Eğitim Uzmanı Cihat Şener ile bire bir görüşerek tercih süreçleri hakkında detaylı bilgi aldılar ve akıllarındaki soruları sorma fırsatı buldular. Uzman rehberliğinde yapılan bu görüşmeler sayesinde gençler, kendi yeteneklerine ve hedeflerine en uygun üniversite ve bölümü seçme konusunda önemli bilgiler edindiler.

Tercih işlemleri ise 26 Temmuz 2024 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek. Gençler, bu tarih ve saatte belediyemiz tarafından sağlanacak bire bir tercih yapma imkanından faydalanabilecekler. Bu önemli etkinlikte, gençler uzman rehberliğinde en doğru tercihi yapma fırsatını elde edecekler.

Bozdoğan Belediyesi olarak, gençlerimizin geleceğine katkı sağlamak için yanlarındayız.