Bozdoğan Belediye Başkanı M. G...

Bozdoğan Belediye Başkanı M. Galip Özel, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla anlamlı bir video paylaştı.

30 Nisan 2024

Belediye Başkanı Özel, işçilerin emeğinin toplumun temel direği olduğunu vurgulayarak, onların hakları ve değerleri konusunda duyarlılığın önemine dikkat çekti.

Başkan Özel, yayınladığı mesajında, işçilerin sadece birgün değil, her zaman takdir edilmesi gerektiğini belirtti. Emekçilerin, ülkenin ve şehirlerin kalkınmasında önemli bir role sahip olduğunu ifade eden Özel, Emeğin, alın terinin, üreterek çalışmanın gücünün bir kez daha hatırlandığını dile getirdi.

Başkan Özel emekçi işçilerin daima yanında olduklarını belirterek, "Alın teri ile çalışıp emek veren üreten, memleketin kalkınmasında katkıda bulunan, tüm emekçilerin 1 Mayıs Birlik ve Dayanışma Gününü kutluyorum" sözlerini kaydetti.

Videoyu izlemek için buraya tıklayınız.