BELEDİYEMİZDEN İLÇE GENELİNDE...

BELEDİYEMİZDEN İLÇE GENELİNDE YOĞUN ÇALIŞMA

26 Haziran 2024

Belediye ekiplerimiz başkanımız Sn. Mustafa Galip Özel’in talimatlarıyla, ilçe genelinde yaptığı kapsamlı çalışmalarla vatandaşların daha temiz ve sağlıklı bir ortamda yaşamasını sağlamak için yoğun mesai harcıyor.

Ekiplerimiz, haşerelerle mücadele kapsamında kireçleme çalışmaları yaparak ilçe genelinde etkili önlemler alıyor. Kireçleme çalışmaları, özellikle yaz aylarında artan haşere sorununa karşı önemli bir çözüm olarak dikkat çekiyor.

Bozdoğan Deresi'nde Ot Biçme ve Kireçleme Çalışmaları
Bozdoğan Deresi, belediye ekiplerimizin titizlikle yürüttüğü ot biçme ve kireçleme çalışmaları sayesinde daha temiz ve düzenli bir görünüme kavuşuyor. Dere boyunca yapılan ot biçme işlemleri, hem estetik açıdan hem de sağlık açısından büyük önem taşıyor. Kireçleme çalışmaları ise derenin daha temiz kalmasını sağlayarak haşerelerin üreme alanlarını azaltmayı sağlıyor.

Kaldırım Parke Taşı Döşemesi ile Modern Görünüm
İlçemiz genelinde kaldırım parke taşı döşeme çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Bu çalışmalar, hem yayaların daha rahat ve güvenli bir şekilde yürümesini sağlıyor hem de ilçenin genel görünümünü modern ve düzenli hale getiriyor.

Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Galip Özel yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "İlçemizin her köşesinde vatandaşlarımızın daha sağlıklı, temiz ve modern bir ortamda yaşamasını sağlamak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Haşere mücadelesi, ot biçme, kireçleme ve kaldırım çalışmaları ile ilçemizin çehresini değiştiriyoruz. Çiçek gibi bir Bozdoğan için durmadan çalışıyoruz."