ARAMA
Bozdoğan Belediyesi

BELEDİYEMİZDEN EĞİTİM SEFERBER...

Geri

BELEDİYEMİZDEN EĞİTİM SEFERBERLİĞİ “ÜCRETSİZ YKS TERCİH DANIŞMANLIĞI

22 Temmuz 2024

Belediyemiz, 2024 tercih döneminin başlamasıyla birlikte Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sınav sonuçlarına göre tercih yapacak olan Bozdoğanlı üniversite adaylarımıza 25 Temmuz 2024 Perşembe günü saat: 14.00’da Eğitim Uzmanı Sn. Cihat Şener eşliğinde “Ücretsiz YKS Tercih Danışmanlığı” toplantısı gerçekleştirecek. 


Belediye Hizmet Binamız 3. Katında gerçekleşecek olan YKS Tercih Tercih Danışmanlığı toplantımızda ilçemizdeki üniversite adaylarımıza tercih edebilecekleri okullar ile ilgili bilgiler verilecek. 


Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Galip Özel, okul ve bölüm tercihleri sırasında yoğun stres yaşayan üniversite adaylarımızın yüklerini hafifletecek bu toplantıyla ilgili, “Bozdoğanlı kardeşlerimizi, puanları ve ilgi alanları doğrultusunda en doğru tercihi yapabilmeleri için 25 Temmuz 2024 Perşembe Günü Eğitim Uzmanımız Sn. Cihat Şener hocamız eşliğinde saat 14:00’da belediye hizmet binamız üçüncü katında gerçekleşecek olan Ücretsiz YKS Tercih Tercih Danışmanlığı toplantımıza davet ediyorum” şeklinde konuştu.