ARAMA
Bozdoğan Belediyesi

Belediye Başkanımız Sn. Mustaf...

Geri

Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Galip ÖZEL mazbatasını aldı.

3 Nisan 2024
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde vatandaşlarımızın büyük desteği ile Cumhuriyet Halk Partisi'nden Bozdoğan Belediye Başkanı seçilen Sn. Mustafa Galip ÖZEL, meclis üyeleriyle birlikte ilçe seçim kurulundan mazbatasını aldı. Mazbatasını aldıktan sonra yeni 5 yıl için görevine başlayan Başkanımız Sn. Mustafa Galip ÖZEL konuşmasında şu ifadelere yer verdi.
 
‘’Kıymetli dostlarım,
Değerli vatandaşlarım,
Bugün Bozdoğan'ı beraber yöneteceğimiz meclis üyelerimiz ile mazbatalarımızı aldık. Bu görev, bizlere ve sizlere hayırlı olsun. Bozdoğan’ımız için hızlıca göreve başlıyoruz.
Gerek seçim öncesi gerekse seçim sürecinde sizlere ne söz verdiysem gerçekleştirmenin gayretinde olacağım. İlçemizin her alanda gelişip, kalkınması için ve hak ettiği noktaya gelmesi için 7/24 sizlerle birlikte istişare ederek mesai içinde olacağım. Biliniz ki; Benim işim, gücüm Bozdoğan olacak. Kapım da hepinize sonuna kadar açık olacak. Ele ele, gönül gönüle vererek sizlerle birlikte ilçemizi kalkındıracağız. Sizlere çok teşekkür ediyorum.
Ancak bir tarafım sizlere hizmet etmek için heyecanla yanıp tutuşurken, bir tarafım ise babamın ağır geçen rahatsızlığından dolayı maalesef ki çok buruk. Kıymetli büyüğüm ve yol göstericim olan Babamın rahatsızlığı nedeniyle yeni görevim için tebriklerinizi mübarek Ramazan Bayramı’ndan sonra alacağım.
İlginiz, desteğiniz ve anlayışınız için çok teşekkür ederim. Allah utandırmasın.
Sevgi ve saygılarımla... ’’
Bozdoğan’ımıza hayırlı olsun…