BAŞKAN ÖZEL’DEN PERSONELİMİZE...

BAŞKAN ÖZEL’DEN PERSONELİMİZE TEŞEKKÜR

2 Temmuz 2024

Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Galip Özel, ekiplerimizin özverili çalışmaları için teşekkürlerini sundu.

Başkan Özel, yaptığı açıklamada, Bozdoğan'ın her köşesinde vatandaşların ihtiyaçlarına anında yanıt veren ve sorunları hızla çözen belediye personelinin takdire şayan bir performans sergilediğini belirtti.

Başkanımız Sn. Mustafa Galip Özel, belediye ekiplerinin yol bakım ve onarım çalışmalarından, park ve bahçelerin düzenlenmesine kadar geniş bir yelpazede sundukları hizmetlerin önemine de değindi. "Vatandaşlarımızın refahı için her alanda büyük bir gayret gösteren ekiplerimize yürekten teşekkür ediyorum. Onların bu çalışmaları, Bozdoğan'ı daha güzel bir geleceğe taşımamıza yardımcı oluyor" şeklinde konuştu.

Belediyemizin 7/24 sahada olan ekiplerinin bu üstün hizmet anlayışı, halk tarafından da büyük bir memnuniyetle karşılanıyor. Başkan Özel, tüm belediye personeline teşekkürlerini sunarken, vatandaşların da belediyenin çalışmalarına gösterdikleri destek ve anlayış için minnettar olduğunu ifade etti.