BAŞKAN ÖZEL’DEN BAŞKAN ÇERÇİOĞ...

BAŞKAN ÖZEL’DEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR

29 Temmuz 2024

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemiz Haydere Mahallesi'nde gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmaları, Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Galip Özel tarafından yerinde incelendi. Çalışmaları büyük bir titizlikle sürdüren ekiplerle bir araya gelen Başkan Özel, çalışanlara Belediyemizin markası Mardan Gazozu ikram ederek kolaylıklar diledi.

Başkan Özel, yaptığı açıklamada, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu'na ve tüm ekiplerine bu özverili çalışmaları için teşekkür ederim. Haydere Mahallemizin yollarını modern ve konforlu hale getirmek için gösterilen çaba, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artıracak önemli bir adımdır" dedi.

Sıcak asfalt çalışmaları, mahalle sakinlerinin büyük beğenisini kazanırken, Başkanımız Sn. Mustafa Galip Özel de sahadaki çalışmaları yakından takip etmeye devam ediyor.