Başkan Özel Öğrencilerin Karne...

Başkan Özel Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu

14 Haziran 2024

Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Galip Özel, İlçe Kaymakamımız Sayın İbrahim Gökçe ve protokol üyeleri, Karabağlar ve Madran mahallelerimizde bulunan ilkokulları ziyaret ederek, öğrencilerimizin karne heyecanına ortak oldular.

Karabağlar ve Madran mahallelerimizdeki okullarda gerçekleştirilen karne törenlerinde öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Eğitim hayatlarının bu önemli gününde yanlarında olan Başkanımız Mustafa Galip Özel, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, "Sizler aydınlık yarınlarımızın umut ışıklarısınız. Öğrenim hayatınız boyunca başarılar diliyorum ve her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum" dedi.

Bozdoğan Belediyesi olarak bizler de, ilçemizdeki tüm öğrencilerin eğitim hayatında başarılı olmalarını temenni ediyor, onları ve ailelerini tebrik ediyoruz.