BAŞKAN ÖZEL MUHTARLARIMIZLA BU...

BAŞKAN ÖZEL MUHTARLARIMIZLA BULUŞTU

25 Haziran 2024

Belediye Başkanımız Sn. Başkanı Mustafa Galip Özel, ilçemizdeki 55 mahalle muhtarımızla belediye binasında bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledi. Toplantı, belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya katılan muhtarlarımız, belediyemizin mevcut hizmetleri hakkında görüşlerini paylaşırken, öneri ve taleplerini de Başkanımız Sn. Mustafa Galip Özel ile paylaştı. Muhtarlarımız ilçedeki altyapı, çevre düzenlemesi, yol bakımı gibi konularda belediyenin çalışmaları hakkında bilgi alırken, vatandaşlardan gelen talepleri başkanımıza iletti.

Başkanımız Sn. Mustafa Galip Özel, muhtarlarımızın görüşlerini dikkate alarak belediyenin hizmet kalitesini artırmak için yeni adımlar atacaklarını belirtti. Özel, "Mahalle muhtarlarımızla düzenlediğimiz bu toplantı, ilçemizin geleceği için son derece önemli. Muhtarlarımızın görüşleri ve önerileri, belediye olarak aldığımız kararların temelini oluşturuyor. Halkımızın sesine kulak vererek daha iyi bir Bozdoğan için çalışmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Toplantıda ayrıca, ilçenin genel durumu ve geleceğe yönelik planlar da masaya yatırıldı. Muhtarlarımız, belediyenin projelerine ilişkin bilgi aldılar ve projelerin uygulama süreçleri hakkında bilgilendirildiler.