BAŞKAN ÖZEL, "ÇİFTÇİMİZİN YANI...

BAŞKAN ÖZEL, "ÇİFTÇİMİZİN YANINDAYIZ"

22 Mayıs 2024

İlçemizde üretilen patateslerin daha hızlı ve verimli bir şekilde nakledilmesi amacıyla, haydere mahallemizde patates üreticilerine büyük kolaylık sağlayacak olan patates rampasının yapımına başlanmıştır.

Yapımına başladığımız patates rampası, özellikle hasat dönemlerinde üreticilerimizin ürünlerini kamyonlara yüklemede yaşadıkları zorlukları ortadan kaldırmayı hedeflemektedir. Bu sayede, hem üreticilerimizin emekleri daha hızlı karşılık bulacak hem de nakliye süreçlerinde zaman ve iş gücünden tasarruf sağlanacaktır.

Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Galip Özel yaptığı açıklamada, “Bozdoğan'ın bereketli topraklarında yetişen patateslerimizin hak ettiği değeri bulması ve üreticilerimizin emeğinin karşılığını daha rahat alabilmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tüm üreticilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Bozdoğan Belediyesi olarak, ilçemizin tarımsal kalkınmasını destekleyecek projelere imza atmaya devam edeceğiz.