ARAMA
Bozdoğan Belediyesi

BAŞKAN ÖZEL, “BELEDİYECİLİK, Y...

Geri

BAŞKAN ÖZEL, “BELEDİYECİLİK, YÜZLERDEKİ TEBESSÜMDÜR”

17 Temmuz 2024

Belediyemiz yapmış olduğu çalışmalarla vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor.


İlçemiz Akçay mahallemizde bulunan Taşköprü mevkiinde yaşamakta olan güzel kızımız Aybüke Altınok'un talebini yerine getiren Bozdoğan Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Galip Özel "Belediyecilik, yüzlerdeki tebessümdür" anlayışıyla yürüttükleri çalışmalara bir yenisini daha eklemekten gurur duyduklarını belirtti.


Uzun süredir bozuk olan yolda rahat ve güvenli bir şekilde bisiklet binmek için Başkanımız Sn. Mustafa Galip Özel’den talepte bulunan Aybuke'nin isteği yerine getirildi. Aydın Büyükşehir Belediye’sinin asfalt malzemesi desteği verdiği, belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapımının üstlenildiği yol çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölge sakinleri, Başkanımız Sn. Mustafa Galip Özel’in hızlı ve etkili hizmet anlayışından duydukları memnuniyeti dile getirdi. 


Yapılan çalışma ile ilgili açıklama yapan başkan Özel, "Bizler için önemli olan, vatandaşlarımızın memnuniyetidir. Yüzlerdeki tebessüm, bizim en büyük ödülümüzdür. Akçay Mahallesi'ndeki bu çalışma, daha güzel ve yaşanabilir bir Bozdoğan hedefimize bir adım daha yaklaştığımızın göstergesidir. Her zaman olduğu gibi bu konuda da talebimizi geri çevirmeyerek vatandaşlarımıza hizmet etmek adına destek olan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Özlem Çerçioğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.


Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Galip Özel ayrıca, ilçenin farklı noktalarında yoğun çalışmalar yapılmaya devam edildiğini ve vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için var gücüyle ekiplerimizle birlikte çalışıldığını belirtti.