BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NDAN BELEDİYE...

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NDAN BELEDİYEMİZE ZİYARET

1 Ekim 2024

Belediye binamızda, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu, İl Başkanımız Sayın Hikmet Saatçı, Nazilli Belediye Başkanımız Sayın Ertuğrul Tetik, Germencik Belediye Başkanımız Sayın Burak Zencirci, Sultanhisar Belediye Başkanımız Sayın Osman Yıldırımkaya, Karacasu Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Büyükyapıcı, Koçarlı Belediye Başkanımız Sayın Özgür Arıcı, Çine Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kıvrak,Yenipazar Belediye Başkanımız Sayın Malik Ercan ve İlçe Başkanımız Sayın Hasan Karayer'i misafir ettik.

Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Galip Özel, yaptığı açıklamada: "Nazik ziyaretlerinden dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’na, İl Başkanımız Sayın Hikmet Saatçı'ya ve kıymetli ilçe belediye başkanlarımıza içten teşekkür ediyorum. Bu buluşma, sosyal belediyeciliğin gücünü ve halk odaklı hizmet anlayışımızı bir kez daha pekiştirdi. Halkımızın refahı ve ilçemizin gelişimi için el birliğiyle, dayanışma içinde çalışmaya devam edeceğiz.  Birlikte başardık, birlikte güçleneceğiz." ifadelerini kullandı.