ARAMA
Bozdoğan Belediyesi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Ç...

Geri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM’nin Açılışının 104. Yıldönümünde Çelenk Koyma Töreni Gerçekleştirildi

23 Nisan 2024

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıldönümü münasebetiyle ilçemizde anlamlı bir tören düzenlendi. İlçe Kaymakamımız Sn. İbrahim GÖKÇE, Cumhuriyet Savcımız Sn. Hüsamettin GÖRÜNMEZ, İlçe Protokol Üyelerimiz ve Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Galip ÖZEL'in katıldığı tören, Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk anıtına çelenk koyma merasimi ile başladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın coşku ve neşe içinde kutladıkları bir gün olarak büyük bir öneme sahip. Bu özel günde, tüm milletimizin birlik ve beraberlik içinde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ve bu vatan için canını feda eden kahramanlarımızı bir kez daha anıyoruz.

Bozdoğan Belediyesi olarak, 23 Nisan'ı coşkuyla kutlayan tüm çocuklarımıza ve ailelerine mutlu bir bayram diliyor, bu önemli günü bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarına minnetlerimizi sunuyoruz.