ARAMA
Bozdoğan Belediyesi

Üst Yapı Çalışmalarımız İle Yo...

Üst Yapı Çalışmalarımız İle Yollar Güvenli ve Konforlu Hale Geliyor

18 Ocak 2024

Belediyemiz tarafından hummalı şekilde yürütülen sıcak asfaltlama yol çalışmaları ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları ile yollar güvenli ve konforlu hale geliyor.

İlçemizin birçok noktasında eş zamanlı olarak çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz, Çamlıdere-Haydere arası bağlantı yolu, ana yoldan mahalle merkezine giden; vatandaşlarımızın ve onlarca işçinin servis yolu olarak kullandığı bağlantı yolu ve ihtiyaç olan birçok bölgede de parke döşeme çalışmalarını tamamladı.

Aynı zamanda Haydere Mahallemizin Kocakır Mevkiinde başlatılan sıcak asfaltlama çalışmaları da ekiplerimizce hummalı bir şekilde sürdürülüyor

Ekiplerimiz, sırasıyla tüm mahallelerimizde üst yapı çalışmalarını titizlikle sürdüreye devam edecektir.