İlçemizdeki TOKİ Sosyal Konut...

İlçemizdeki TOKİ Sosyal Konut Projemizdeki Çalışmalar Başladı

9 Mart 2023

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi kapsamında; İlçemizde TOKİ tarafından yapılacak olan 196 adet Konut (2+KD) ve 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi projesinin ilk çalışmaları bugün itibariyle başladı. Gerçekleşen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Sn. Ufuk ALTINTAŞ, bölgede çalışan ekiplere kolaylıklar diledi.

TOKİ Konutları Projemizin Bozdoğan'ımıza kazandırılmasında vermiş oldukları desteklerinden dolayı ayrıca teşekkürlerini ileten Belediye Başkanımız Sn. Ufuk ALTINTAŞ, “Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat KURUM'a, TOKİ Başkanımız Sn. Ömer BULUT’a ve belediye personellerimize teşekkür ediyoruz.“ ifadelerini kullandı.