ARAMA
Bozdoğan Belediyesi

Başkan Altıntaş'tan Müjdeli Ha...

Başkan Altıntaş'tan Müjdeli Haber: Bozdoğan Doğalgaza Kavuşuyor!

1 Aralık 2023

Başkan Altıntaş, vatandaşların uzun zamandır beklediği müjdeyi duyurdu. Uzun süredir Ankara’da Bozdoğan’a doğalgaz getirmek için yoğun gayret ve girişimlerde bulunan Başkan Altıntaş bakanlık nezdinde onay alarak ilçemizin tarihini değiştirmeye devam ediyor.

Başkan Altıntaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Uzun zamandır halkımızın beklentisi olan doğalgaz taleplerine çözüm bulmak adına sayın bakanımızdan gerekli desteği aldık. Ankara'dan Bozdoğan'a müjde ile dönüyoruz. Çalışmalarımız başlıyor ve 2024 yılı içerisinde doğalgazı Bozdoğanlı hemşehrilerimizle buluşturacağız." açıklamasında bulundu.

Başkan Altıntaş’ın büyük önem verdiği proje, vatandaşlarımızın yaşam standartlarını arttırmak amacıyla önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Doğalgazın getirilmesiyle birlikte, evlerde ve işyerlerinde daha temiz ve ekonomik bir enerji kaynağına erişim sağlanacak.

Başkan Altıntaş, projede emeği geçen tüm kurum ve kişilere teşekkür ederek " Projelerimizi birer birer gerçekleştirmenin, vatandaşlarımızın konforlu ve rahat bir gelecek hayallerine ortak olmanın sevincini ve gururunu yaşıyoruz, bizde projeler de müjdeler de bitmez. Bozdoğan’ımıza hayırlı olsun. " şeklinde konuştu.

Başkan Altıntaş’ın Ankara’dan verdiği müjde ile ilçede büyük bir sevinç yaşanırken, vatandaşlarımız memnuniyetlerini yoğun bir şekilde dile getirdi.