ARAMA
Bozdoğan Belediyesi

Başkan Altıntaş, Madran Memba...

Başkan Altıntaş, Madran Memba Suları İşletmesi Personelleri İle Buluştu

11 Ocak 2024

Bozdoğan Belediyesi'nin gurur kaynağı Madran Memba Suyu İşletmesinin yarım asrı aşkın bir süredir "Madran" suyunun kalitesini ve lezzetini tüketicilere başarıyla sunmaya devam ediyor.

Belediye Başkanımız Sn. Ufuk ALTINTAŞ, işletme personelleriyle bir araya gelerek yaptığı açıklamada, uzun yıllara dayanan hizmet anlayışını ve kaliteyi daha da artırmak adına önemli bir adım attıklarını belirtti. Altıntaş, fabrikanın üretim kapasitesini 5 kat arttıran yeni makine hatlarıyla ilgili memnuniyetini dile getirdi ve önümüzdeki dönemde işletmenin üretim noktasında daha birçok yeniliği hayata geçirerek belediyelerine artı değer katma hedeflerini vurguladı. Bu hamle, Madran Memba Suyu'nun sürdürülebilir başarısına yeni bir boyut kazandıracak.

Ayrıca işletme personelleri de gerek üretimi arttırıcı hamleleri, gerekse birlikte çalışmaktan dolayı Belediye Başkanımız Sn. Ufuk ALTINTAŞ’a teşekkürlerini ilettiler.