23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçemizde düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı.  İlk tören Hükümet Konağı Bahçesinde Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başlandı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk anıtına çelenk sunulurken ardından saygı duruşu ve istiklal marşı eşliğinde göndere bayrak çekildi. İkinci tören Bozdoğan Fatih Ortaokulu bahçesinde yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceyhan ÖKMEN günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Fatih İlkokulu öğrencilerinin ront gösterileri, dans gösterileri, İstiklal Marşı'nın şiir olarak okunması, halk oyunları ekibinin gösterileri törene katılan davetliler tarafından ilgiyle izlendi. Günün anlam ve önemiyle ilgili resim ve şiir dallarında dereceye giren öğrencilere Bozdoğan Kaymakamı Mustafa İkbal EŞKİ, İlçe Garnizon Komutanı J.Ütgm. Yaşar GÖRMEZ ve Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN tarafından hediyeleri verildi.

23 Nisan 2016, 13:00 'de eklenmiştir. 677 defa okundu.

Şehit Öğretmen Musa Sarısaç Parkı'nın Açılışı Yapıldı

Yazıkent yolunda yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarına başlandı