İlçemizde Yerel tarım ürünleri fide serası açılışı ve yerel fide dağıtım töreni düzenlendi

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemizde "Yerel tarım ürünleri fide serası açılışı ve yerel fide dağıtımı" töreni düzenlendi. Açılış ve fide dağıtım törenine Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem ÇERÇİOĞLU, Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN, CHP Aydın Eski İl Başkanı Hikmet SAATÇI, CHP Bozdoğan İlçe Başkanı Hasan KARAYER, Bozdoğan Merkez ve çevre mahallelerden yüzlerce davetli katıldı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem ÇERÇİOĞLU ve Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN törene katılan vatandaşlara fide dağıtımı yaptı. Ayrıca törene katılan misafirlere ve vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.

22 Nisan 2016, 18:03 'de eklenmiştir. 713 defa okundu.

Altyapı ve üstyapı yenileme çalışmaları devam ediyor

Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar yemeğinde bir araya geldik