Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilaçlama ve ot biçme çalışmaları devam etmektedir

Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçemizde yol kenarlarında ot biçme ve ilaçlama çalışmalarına başladı. Baharın gelmesiyle birlikte yol kenarlarında ve kaldırımlardaki görüntü kirliliği oluşturan otlar ot biçme makinalarıyla temizlenmeye başlandı. Aynı zamanda havalarında ısınmasıyla birlikte yaz mevsiminin en önemli sorunlarından biri olan sinekle mücadelede karasinek ve sivrisineklerin üremesini engellemek amacıyla larvasit denilen ilk uygulama ile sineklerin üreyebileceği su birikintileri, çöp koyteynırları, çöp bidonları, rögarlara ilaçlama çalışmaları devam etmektedir.

23 Mart 2016, 11:31 'de eklenmiştir. 1038 defa okundu.

Bozdoğan Belediyesi Yeni Hizmet Binasının Açılışını Gerçekleştirdik

Bozdoğan Belediyesi Yeni Hizmet Binasına Kavuşuyor