Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilaçlama ve ot biçme çalışmaları devam etmektedir

Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçemizde yol kenarlarında ot biçme ve ilaçlama çalışmalarına başladı. Baharın gelmesiyle birlikte yol kenarlarında ve kaldırımlardaki görüntü kirliliği oluşturan otlar ot biçme makinalarıyla temizlenmeye başlandı. Aynı zamanda havalarında ısınmasıyla birlikte yaz mevsiminin en önemli sorunlarından biri olan sinekle mücadelede karasinek ve sivrisineklerin üremesini engellemek amacıyla larvasit denilen ilk uygulama ile sineklerin üreyebileceği su birikintileri, çöp koyteynırları, çöp bidonları, rögarlara ilaçlama çalışmaları devam etmektedir.

23 Mart 2016, 11:31 'de eklenmiştir. 1003 defa okundu.

Şehit Polis Memurlarımızı Unutmadık

BOZDOĞAN BELEDİYESİ İŞÇİ STATÜSÜNE GEÇİŞ SINAV SONUÇ İLANI