10.Geleneksel Deve Güreşi Festivali yapıldı

23 Şubat 2014 pazar günü ilçemizde 10.Geleneksel Deve güreşi festivali yapıldı. Yaklaşık 10 bin güreş severin izlediği Bozdoğan 10.Deve Güreşi Festivali havanında güzel olmasıyla birlikte tam bir şenlik havasında geçti. Deve güreşi festivalimiz geçen yıl olduğu gibi bu yılda  festivale katılamayan güreş severler ile yurt dışında yaşayan hemşerilerimiz için Belediyemizin internet sitesi üzerinden canlı olarak yayınlandı. Festivale CHP Aydın Milletvekili Osman AYDIN, MHP Aydın Milletvekili Ali UZUNIRMAK, Bozdoğan Kaymakamı İbrahim CİVELEK, Aydın Belediye Başkanı Özlem ÇERÇİOĞLU ve Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Doğan KAYA başta olmak üzere il dışından gelen çok sayıda güreş severler ile halkımız katıldı. Saat 10.30'da başlayan deve düreşi festivali 16.30 kadar sürdü. Bu yıl ki festivalimize 150 tane deve katıldı.

07 Nisan 2014, 16:55 'de eklenmiştir. 1647 defa okundu.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar yemeğinde bir araya geldik

Alamut Mahallesi Zübeyde Hanım Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri Hizmete Açıldı