Şehitlerimizin mezarlarında yenileme çalışmalarına başladık

İlçemiz Altıntaş mahallesinde şehitlerimiz için mezarlık yapımı ve yenileme çalışmaları yapıldı. 18 Mart Çanakkale Zaferimizin 101. yıldönümü ve şehitlerimizi anma günü kapsamında şehitlerimizin mezarı ziyaret edildi. İlçemiz Kaymakamı Mustafa İkbal EŞKİ, İlçe Garnizon Komutanı J.Ütğm. Yaşar GÖRMEZ, Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN ve Altıntaş mahalle halkının da katılımıyla yapılan ziyarette şehitlerimizin mezarına çiçek bırakılarak dualar edildi. Belediyemiz Fen İşleri ve Mezarlık İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışma ile 1995 yılında Tunceli Hozat'da şehit olan P.Er Ercan MENDERES'in mezarının yenileme çalışması yapılırken ve 2014 yılında İzmir Urla'daki eğitim birliğinde eğitim esnasında şehit olan P. Er Tayfun KILINÇ için yeni mezarlık yapıldı.

18 Mart 2016, 17:13 'de eklenmiştir. 594 defa okundu.

Altyapı ve üstyapı yenileme çalışmaları devam ediyor

Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar yemeğinde bir araya geldik