Çanakkale Zaferi'nin 101. yılında tüm şehitlerimizi rahmetle andık

18 Mart Çanakkale Zaferimizin 101. yıldönümü ve şehitlerimizi anma günü etkinlikleri kapsamında ilk tören Hükümet Konağındaki Atatürk Anıtnına çelenk sunumu ile başladı. Törene Kaymakam Mustafa İkbal EŞKİ, ilçe garnizon komutanı J.Ütğm. Yaşar GÖRMEZ, Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN, askeri erkân, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Bozdoğan Kaymakamlığı, İlçe Garnizon Komutanlığı ve Bozdoğan Belediyesi'nin Atatürk anıtına çelenk sunumunun ardından, saygı duruşu ve istiklal marşı eşliğinde göndere bayrak çekildi. Bozdoğan İlçe Jandarma Komutanlığı personelinden J.Kd. Bçvş İlker TONAY günün anlam ve önemini belirten bir konuşmasını yaptı.

Bozdoğan Hükümet Konağı Atatürk Anıtı önünde yapılan törenin ardından Bozdoğan İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan şiir, oratoryo ve tiyatro gösterilerinin yer aldığı Çanakkale Zaferi Anma Programı’na Bozdoğan Belediye Yeni Düğün Salonu’nda devam edildi.

18 Mart 2016, 16:24 'de eklenmiştir. 740 defa okundu.

Şehit Öğretmen Musa Sarısaç Parkı'nın Açılışı Yapıldı

Yazıkent yolunda yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarına başlandı