Bozdoğan 12. Deve Güreşi Festivalini gerçekleştirdik

Merhum Deveci Ömer SAVAŞ anısına düzenlediğimiz Bozdoğan 12. Deve Güreşi Festivalini gerçekleştirdik.  Havanında güzel olmasıyla birlikte vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla birlikte güzel bir deve güreşi etkinliği düzenledik. Festivalimize Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem ÇERÇİOĞLU, Bozdoğan Kaymakamı Mustafa İkbal EŞKİ, Garnizon Komutanı J.Ütgm. Yaşar GÖRMEZ, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa BÜYÜKYAPICI, Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu ÖZTÜRK, Yenipazar Belediye Başkanı Zafer SAVCI, CHP Nazilli İlçe Başkanı Ali DEVECİ, CHP Karacasu İlçe Başkanı Cengiz ÇUMRALI, CHP Bozdoğan İlçe Başkanı Hasan KARAYEL, AKP Bozdoğan İlçe Başkanı Kemal BOZOĞLU, Bozdoğan Belediye Meclis Üyeleri ve binlerce vatandaşımız katıldı. Ege, Marmara ve Akdeniz bölgelerimizden katılan 140 pehlivan devenin güreşi, güreş sahamızda yaklaşık 7 bin kişi tarafından, internet sayfamızdan yaptığımız canlı yayınımızla 2500 güreş sever tarafından ilgiyle izlendi. Etkinliğimize katılarak bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize, festivalimizi güreş sahasında ve ekranları başından izleyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.

28 Şubat 2016, 19:11 'de eklenmiştir. 857 defa okundu.

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı

Altyapı ve üstyapı yenileme çalışmaları devam ediyor