Deve Güreşi Sahasına

Deve Güreşi Sahasına "Ömer Savaş Deve Güreşi Arenası" adı verildi

Belediye Meclis toplantısında alınan meclis kararıyla, her yıl deve güreşi festivalinin düzenlediği Eymir mahallesindeki sahaya, bugüne kadar belediyemiz tarafından düzenlenen deve güreşi festivali etkinliklerinde bilgi ve tecrübesiyle her zaman belediyemize destek olan, yakın bir zamanda hayatını kayben Merhum Deveci Ömer SAVAŞ'ın adı verildi. Bu yıl yapılacak olan 12. Deve Güreşi Festivali Merhum Deveci Ömer SAVAŞ anısına düzenlenecek. Bu kapsamda 27 Şubat 2016 Cumartesi (Yarın) günü saat 14.00'de kroki ile belirttilen güzergah üzerinde kortej yürüyüşü yapılacak. 28 Şubat 2016 Pazar günü Saat:10.30'da Ömer Savaş Deve Güreşi Arenasında deve güreşi festivali gerçekleştirecek. Etkinliklerimize tüm halkımız davetlidir.

26 Şubat 2016, 15:12 'de eklenmiştir. 856 defa okundu.

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı

Altyapı ve üstyapı yenileme çalışmaları devam ediyor