Belediyemiz tarafından yapılan Altıntaş Şehit Ercan MENDERES İlkokulu Anasınıfı binasının açılışını gerçekleştirdik

29 Ekim Cumhuriyet Bayramında temeli atılan Altıntaş Şehit Ercan MENDERES ilkokulu Anasınıfı binasının bugün açılışı yapıldı. İçerisinde 1 tane derslik, 1 tane öğretmenler odası ve bay-bayan wc'leri bulunan anasınıfının açılış törenine Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN, Bozdoğan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceyhan ÖKMEN, Altıntaş Mahalle Muhtarı Yüksel ÇANKAYA, siyasi parti temsilcileri, Şehit Ercan MENDERES ilkokulu öğretmen ve öğrencileri, mahalle halkı ve birçok davetli katıldı. Açılışın ardından Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN tarafından öğrencilere Türk Bayrağı ile Basketbol, Futbol ve Voleybol topu hediye edildi.

12 Şubat 2016, 17:41 'de eklenmiştir. 891 defa okundu.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar yemeğinde bir araya geldik

Alamut Mahallesi Zübeyde Hanım Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri Hizmete Açıldı