Ulu Önder ATATÜRK'ü sevgi, saygı ve özlemle andık

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 77. yıl dönümünde ilçemizde düzenlenen törenlerle saygı ve özlemle andık. İlçemiz Hükümet Konağı önünde düzenlenen ilk törende İlçemiz Kaymakamı Mustafa İkbal EŞKİ, Garnizon Komutanı J.Ütgm. Yaşar GÖRMEZ, Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN tarafından Atatürk anıtına çelenk konuldu. Saatler 09.05'i gösterdiğinde saygı duruşunun ardından İstilal Marşımız söylendi. İkinci tören saat 10.00 da Bozdoğan Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Öğrenciler tarafından şiirler okunurken, ardından slayt gösterimi yapıldı. 10 Kasım Atatürk'ü Anma günü ile ilgili şiir ve kompozisyon alanında düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri İlçemiz Kaymakamı Mustafa İkbal EŞKİ, Garnizon Komutanı J.Ütgm. Yaşar GÖRMEZ, Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN tarafından verildi.

10 Kasım 2015, 14:40 'de eklenmiştir. 856 defa okundu.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar yemeğinde bir araya geldik

Alamut Mahallesi Zübeyde Hanım Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri Hizmete Açıldı