Cumhuriyetimizin 92. yılını coşkuyla kutladık

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 92. yılını ilçemizde düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutladık. İlçemizde ilk tören Hükümet Konağı bahçesinde Atatürk anıtına çelenk sunma ile başladı. Ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okunarak göndere bayrak çekildi. Çelenk töreninin ardından İlçemiz hükümet konağından başlayarak okullar caddesi, yazıkent caddesi üzeriden Atatürk parkına kadar olan güzergahta Cumhuriyet yürüyüşü gerçekleştirildi. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 29 Ekim Perşembe günü ilçe stadyumunda tüm merkez okullarımızın ve vatandaşlarımızın katılımıyla devam etti. İlçe stadyumununda gerçekleştirilen kutlama programında günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ve şiirlerin ardından düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi.

29 Ekim 2015, 21:38 'de eklenmiştir. 731 defa okundu.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar yemeğinde bir araya geldik

Alamut Mahallesi Zübeyde Hanım Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri Hizmete Açıldı