Baraj yolu 1. etap çalışmaları tamamlanarak halkımızın hizmetine sunuldu

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemizde başlatılan baraj yolu genişletme çalışmalarında 1.etabın sonuna gelindi. Proje kapsamında Haydere mahallemizden başlayarak Sırma mahallemizde bitecek olan baraj yolu genişletme çalışmasında ilk etap olan Haydere - Çamlıdere arasındaki yolda genişletme çalışmaları tamamlandı. Bugün Çamlıdere Mahallemizde CHP Aydın Milletvekili Bülent TEZCAN, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem ÇERÇİOĞLU, Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN, CHP İl Başkanı Hikmet SAATÇI, Aydın Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ve personeli, ilçemizin çevre mahallelerinden gelen birçok vatandaşımızın katılımıyla düzenlenen törenle genişletme çalışmaları tamamlanan baraj yolu halkımızın hizmetine sunuldu.

18 Ekim 2015, 14:27 'de eklenmiştir. 873 defa okundu.

Altyapı ve üstyapı yenileme çalışmaları devam ediyor

Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar yemeğinde bir araya geldik