Atık Pil Toplama Yarışması Sona Erdi

İlçemizde Atık pillerin çevreye zarar vermeden güvenli bir şekilde toplanmasını sağlamak,  atık pillerin ekosisteme verdiği zararlar konusunda bilinçli bir kamuoyu yaratmak, halkımızın çevreye karşı duyarlılığını artırarak, bilinçli nesiller yetiştirmek amacıyla Bozdoğan Belediyesi tarafından Atık Pil Toplama yarışması düzenlendi.

İlçemiz genelindeki ilkokul ve ortaokulları arasında düzenlenen yarışmaya 9 okul katılarak toplam 982 kilo pil toplantı. Bozdoğan Belediyesi tarafından oluşturulan komisyonun yaptığı değerlendirmeye göre öğrenci başına 1, 69 kg. ortalama ile atık pil toplayan  Eymir İlkokulu birinci olmuştur. 1,04 kg. atık pil toplayan Örentaht  İlkokulu yarışmada 2. olurken, 0,83 kg atık pil ortalamasıyla Olukbaşı İlkokulu 3. olmuştur. Yarışma da en çok pil toplayarak dereceye giren öğrencilere Bozdoğan Belediyesi tarafından Notebook (Dizüstü bilgisayar) hediye edilecektir. 4 Haziran 2015 Perşembe günü Bozdoğan Belediyesinde yapılacak olan ödül töreninde ödüller ve katılım sertifikaları dağıtılacaktır.

01 Haziran 2015, 15:37 'de eklenmiştir. 1218 defa okundu.

Şehit Öğretmen Musa Sarısaç Parkı'nın Açılışı Yapıldı

Yazıkent yolunda yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarına başlandı