Haydere Düğün Salonunun Açılışını Gerçekleştirdik

İlçemiz Haydere Mahallesinde Bozdoğan Belediyesi tarafından yapılan Haydere Düğün Salonunun açılışı yapıldı. Yoğun katılımın olduğu açılışa Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem ÇERÇİOĞLU, CHP Genel Başkan Yardımcısı Aydın Milletvekili Bülent TEZCAN, CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi BAYDAR, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet SAATÇI, Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN, CHP Bozdoğan İlçe Başkanı Hasan KARAYER, CHP Aydın Milletvekili adayı Tayfun TALİPOĞLU, Meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Aydın Büyükşehir Belediyesi Kadın Mehteran takımının renk kattığı açılışta, yapılan konuşmaların ardından dualar eşliğinde Haydere Düğün Salonunun açılışı yapıldı. Daha sonra Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Haydere'den itibaren baraj yolu genişletme çalışmalarının başlaması için açılış kurdelası kesildi. Ardından Bozdoğan'da Aydın Büyükşehir Belediyesi Bozdoğan Kültür Merkezinin açılışı dualarla yapıldı.

25 Mayıs 2015, 17:57 'de eklenmiştir. 1533 defa okundu.

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı

Altyapı ve üstyapı yenileme çalışmaları devam ediyor