İlçemizde Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri devam ediyor

14-20 Nisan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri, ilçemizde düzenlenen çeşitli etkinliklerle devam ediyor. İlçemiz Yazıkent Mahallesinde her yıl düzenlenen geleneksel keşkek hayrı, her yıl olduğu gibi bu yılda kutlu doğum haftasında Yazıkent ve çevre mahallelerden gelen birçok vatandaşın ve davetlilerin katılımıyla yapıldı. Keşkek hayırı etkinliğinde davetlilere ikram edilmek üzere 10 kazan keşkek ve 20 kazan pilav hazırlandı. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte Yazıkent Mürşide Akçay Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriler etkinliğe katılan davetliler tarafından ilgiyle izlendi. Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlenen şiir, resim ve afiş yarışlamalarında dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi.

18 Nisan 2015, 15:26 'de eklenmiştir. 1539 defa okundu.

Şehit Öğretmen Musa Sarısaç Parkı'nın Açılışı Yapıldı

Yazıkent yolunda yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarına başlandı